• DOLAR 32.597
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2498.61
  • ...

Gaziantep’te düzenlenen fuarların günden güne büyüdüğüne dikkat çeken Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Başkanı Selami Memiş, Gaziantep Ticaret Borsası olarak 6. GAPTARIM fuarına önemli katkıda bulunduklarını belirtti.

Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve 8 Şubat’a kadar açık kalan 6.Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık (GAPTARIM) ile,  11. Gıda Teknolojileri ve Ambalaj (GAPFOOD) fuarları ile ilgili, İlke Haber Ajansına (İLKHA) bilgi veren Memiş, Gaziantep başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinden yaklaşık 130 firmanın fuarda stant açtığını söyledi.

Üç gün boyunca ziyaretçilere açık olan fuarda Gaziantep Ticaret Borsası olarak stant açtıklarını belirten Memiş, “Üç gün süren fuarımız 5-8 Şubat tarihleri arasında açık kaldı. Türkiye’nin muhtelif şehirlerinden gerek tarım firmaları, gerek tarım ürünü üreten firmaların katılımıyla geniş kapsamlı bir fuar. Yıllardır devam eden ve aratarak günden güne büyüyen bir fuar tarım fuarı, bölgemize ve ülkemize önemli katkılar sunmaktadır.” dedi.

Fuarların her geçen yıl daha geniş katılımlarla devam edeceğini belirten Memiş, “Bizler Gaziantep Ticaret Borsası olarak, bu fuara katkıda bulunmaktayız. Yine burada düzenlenen geleneksel buzağı yarışmasını da ana organizatörlüğünü üstlenmekteyiz. Fuarın aktivitelerle ve güzel programlarla güzel geçtiğini umuyoruz. Fuarlarımız her geçen yıl daha geniş katılımlarla devam edecektir. Fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.   (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)