• DOLAR 32.403
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2325.07
  • ...
Tatvan`da öğrencilere kayak eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Kayak Merkezinde düzenlenen program çerçevesinde bir hafta boyunca bir yandan kayak yapmasını bilmeyen öğrencilere kayak eğitimi verilirken, diğer yandan ise öğrencilerin kayak yaparak gönüllerince eğlenmesi sağlandı.

Tatvan Kaymakamlığı olarak her yıl olduğu gibi bu yılda karne hediyesi olarak öğrencilere yönelik bir haftalık kayak eğitimi programı düzenlediklerini belirten ilçe Kaymakamı Murat Erkan, düzenlen programla öğrencilerin hem kayak eğitimi aldıklarını hem de aldıkları bu eğitim sayesinde kayak yapma fırsatı bulduklarını söyledi.

Programın bir hafta devam ettiğini ve program kapsamında öğrencilerin tüm giderlerinin Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından karşılandığını kaydeden Kaymakam Erkan, öğrencilerin bu sayede gönüllerince eğlenme fırsatı bulduklarını belirtti.

Maddi durumu olmayan derslerinde başarılı çocukların ve gençlerin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Erkan,"Ruh ve beden sağlığı yerinde olan sportmen bir nesil yetiştirmek için yarıyıl tatilinde 7 ve 8. sınıfa giden 30 öğrencimize yönelik bir haftalık kayak eğitimi programı düzenledik. Bu program çerçevesinde kayak antrenörümüz gözetiminde öğrencilerimize kayak için temel eğitimler verildi. Çok kısa bir zaman olmasına rağmen öğrencilerimizin kayak konusunda bir hayli başarılı olduklarını gördük. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu etti. İnşallah bu tür etkinliklerimiz bundan sonrada devam edecektir.” diye konuştu.  (Menderes Beysülen - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir