• DOLAR 32.581
  • EURO 34.747
  • ALTIN 2486.686
  • ...
Erzurum`da okullara kar tatili
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Erzurum Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Meteoroloji dün başlayan kar yağışının bu dün devam edeceği kaydedildi. Bunun üzerine merkez ilçeler olan Yakutiye, Palandöken, Aziziye'de okul öncesi, ilköğretim okulları, liseler bir gün süreyle tatil edildi. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli de 9 Şubat günü izinli sayılacak. Okullarda eğitim- öğretime 10 Şubat Salı günü başlanacak.

BAŞKENT'TE KAR BAŞLADI

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur ilerleyen saatlerde yerini kar yağışına bıraktı. İl genelinde devam eden kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkili oluyor. Kar kürüme ve tuzlama ekipleri çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Bazı ara sokakların ve parkların kapla kaplandığı görüldü.

SİVAS'TA LAPA LAPA KAR

Yurdu etkisi altına alan kar yağışı Sivas'ta da kendisini gösterdi. Gündüz saatlerinde güneşli ve az bulutlu bir havanın hakim olduğu şehir, yoğun yağış ile kısa sürede karla kaplandı. Belediye ekipleri kent meydanında kar temizleme çalışmalarına başladı. Kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkili oldu. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, kar yağışının hafta boyunca devam edeceğini ve hava sıcaklıklarının düşeceğini bildirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir