• DOLAR 32.589
  • EURO 34.868
  • ALTIN 2496.886
  • ...
Peygamber Sevdalısı gençler sabah namazında buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptığı İslami kültürel faaliyetlerle halkın takdirini kazanan Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü, organize ettiği sabah namazı programında gençleri buluşturdu. ‘Sabah namazı buluşmaları` programı kapsamında her hafta farklı bir camide sabah namazı kılan Peygamber Sevdalıları Platformu`na üye derneklerden olan Bursa İkra Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği gönüllüleri, bu hafta Merkez Ataevler Edebali camisinde bir araya geldi.

Merkez Ataevler Edebali camisinde buluşan gençler, Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ile tanışıp hatıra resmi çektirdiler.

Derneğin üye ve gönüllülerinden oluşan 60 kişilik genç gurubu, Prof. Dr. Mehmet Emin Ay`ın kıldırdığı sabah namazından sonra, “Peygamber Efendimizin Çocuklara verdiği Önem ve Değer” konulu sohbetini dinledi.

Kılınan namaz ve yapılan sohbetten sonra İl Müftüsü Prof.Dr. Mehmet Emin Ay`ı ziyaret ederek kendisiyle tanışan gençler, Müftü Ay ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Hoş bir atmosferde geçen buluşma programında Prof.Dr. Ay ile karşılıklı dilek ve temennilerde bulunuldu.

Peygamber Sevdalısı gençler, Camideki programın ardından, İkra Der Yenidoğan temsilciliği tarafından hazırlanan sabah kahvaltısını yaptı.

Platformun Bursa sözcüsü aynı zamanda İkra Der yetkilisi Hasan Şenol, hemen hemen her hafta yaptıkları sabah namazı programının her geçen gün daha fazla ilgi gördüğünü ifade etti.

Haftada bir gün olan tatillerini Allah için feda eden gençlerin tutumunun takdire şayan olduğunu dile getiren Şenol, “Bursa gibi metropol ve iş yoğunluğunun fazla olduğu bir şehirde, haftada bir gün uyuyup dinlenmek varken, bu istirahatlarını Allah için terk eden gençlerden Allah razı olsun. Biz platform ve dernek olarak kendilerini yürekten kutluyoruz.”dedi.

Bir sonraki programlarının Emir Sultan Hazretleri camisinde olacağını açıklayan Şenol, tüm Bursalıları ‘Sabah Namazı Buluşmaları`na katılmaya davet etti. (Zeki Aras –İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir