• DOLAR 32.565
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2430.476
  • ...
İLKHA`ya teşekkür şilti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Feshane`de 5-8 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen ve bugüne kadar İstanbul`da gerçekleştirilen şehir tanıtım günlerinin en geniş kapsamlı katılımıyla karşılaşan Mardin Tanıtım Günleri etkinliklerine yaptığı yoğun haberlerle destek veren İlke Haber Ajansı Mardin Temsilcisi M. Salih Keskin`in çabalarını teşekkür şiltiyle ödüllendirdi.

Dört gün süren ve etkinlik öncesi haberlerle birlikte 25`i aşkın farklı haberle tanıtımın duyurulması ve yansımalarına İlke Haber Ajansı`nın basın alanında çok büyük bir lansman desteği sunduğunu ifade eden İstanbul Mardin Dernekleri Federasyonu (MARDİNFED) Başkanı İbrahim Biter, verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Biter, “Feshane etkinliğinin düzenlenmesindeki temel hedef bir kültür ve medeniyet şehri olan Mardin`in tanıtımına katkıda bulunmaktır. Takdir edersiniz ki, tanıtımın önemli bir ayağıysa medya ve basın organlarıdır. Bu alanda İlke Haber Ajansı adına Mardin`de görev yapan Salih Keskin`in davetimize icabet etmesi ve etkinliğimizi özverili bir çalışma ve güzel haberlerle ilimizin, ülkemizin gündemine taşıması bizleri organizasyonun sorumlusu olan bizleri oldukça mutlu etmiştir. Bu güzel gayreti ödüllendirmemek olmazdı. Bir kez daha sizleri kutluyor, zaten başarılı olduğunuz bu alandaki yeni başarılarınızı da şimdiden alkışlıyoruz.” diye konuştu.

İlke Haber Ajansı`nın tanıtım standını ziyarete gelen MARDİNFED Başkanı İbrahim Biter, hazırlanan teşekkür şiltini İlke Haber Ajansı Mardin Temsilcisi M. Salih Keskin`e takdim etti.

Gazeteci Salih Keskin, ilk kez düzenleniyor olmasına karşın büyük ilgi gören etkinliğe kurumsal anlamda katılmanın onurunu yaşadıklarını belirterek, “Organizasyonun düzenlenmesi önemli bir başlangıçtır. Bu gibi organizasyonların ilkinde çeşitli olumsuzluklarla karşılaşmak mümkündür. Ancak bu eksiklilere rağmen, şehrin tanıtımına yapılan katkının büyüklüğü göz önünde bulundurulduğunda yaşanan bütün teknik eksiklikler ve sıkıntılar tefatürden öteye gitmez. Bu güzel organizasyon için Sayın İbrahim Biter`in şahsında emeği geçen herkese bir Mardinli olarak teşekkür ediyorum.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir