• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kuyumcu hırsızları güvenlik kameralarına yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Sakarya Caddesi’nde bulunan bir kuyumcuya giren 3 hırsız, yaklaşık bin 500 TL değerinde altın künye çalarak kayıplara karıştı. Dün saat 16.00 sıralarında yaşanan hırsızlık olayı, işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Kuyumcu çalışanı Azat A., müşteri kılığında işyerine gelen üç kişinin yaptığı hırsızlık ile ilgili şunları söyledi: “40 ya da 45 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğimiz bir çift ile yanlarında bulunan 18 yaşındaki bir kız, altın künye alma bahanesi ile işyerine geldiler. Anne ve kız vitrindeki künyeleri tek tek takıp deneme yaptı. Kız, daha sonra aldığı künyeyi gizli ve pratik bir şekilde annesinin cebine koydu. Bir müddet daha altınları inceledikten sonra kuyumcudan çıkarak kayıplara karıştılar. Altınları vitrine bırakmaya başladığımızda künyenin çalındığını fark ettik. Çaldıkları künyenin değeri bin 500 TL civarındadır. Daha önce de bu tür vakalar yaşadık.”

İşyeri sahiplerinin ihbarıyla kuyumcuya gelen polisler, güvenlik kamerası görüntülerini alarak inceleme başlattı. (Ali Adiyaman/M. Sıddık Bilge–İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir