• DOLAR 32.591
  • EURO 34.858
  • ALTIN 2492.15
  • ...
HÜDA PAR`dan Taraf`a yalanlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Paralel Yapı`nın yayın organı olduğu söylenen Taraf Gazetesi`nden Hüseyin Özay, daha önce yaptığı gibi bugün de gerçek dışı bir habere imza attı. 12 Ocak`ta `Seçimi böyle kazandık` başlıklı haber-yorumda yalan bilgiler üzerinden okurları yanıltmaya çalıştığı ortaya çıkan Taraf muhabiri Özay`ın, bugün yayınlanan, "KCK`ya karşı İslami blok" başlıklı haber-yorumda da gerçek dışı iddialar ortaya attığı bildirildi.

"Taraf`ın haberi tamamen gerçek dışıdır"

Hür Dava Partisi Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Taraf`ın haberinde yer alan iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunun altını çizerek, "Taraf`ta çıkan ve partimizin Ak Parti organizesindeki bir blokta yer aldığına dair yayınlanan haber-yorum tamamen gerçek dışıdır." bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

HÜDA PAR Sözcüsü Yavuz`un kesin bir dille iddiaları tekzip etmesi sonrası gözler Taraf Gazetesine çevrildi. Taraf`ın yarın çıkacak gazetenin 1. Sayfasında HÜDA PAR`ın kamuoyu ile paylaştığı tekzibi yayınlayıp yayınlamayacağı merak konusu oldu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir