• DOLAR 32.523
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2420.508
  • ...
SON DAKİKA
Erdoğan`ın ofisini dinleyenler yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Benim ofisimi dinleyenlerden iki tanesi Romanya'da yakalandı. Bir an önce onların Türkiye'ye iadesini istedik. Temenni ederim ki en kısa zamanda iadeleri gerçekleşir. Tam bir şebeke" dedi.

Erdoğan, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı akşam yemeğinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin büyümesinden, gelişmesinden ve güçlenmesinden rahatsız olanların bulunduğunu belirterek "İçeride de rahatsız olanlar var, dışarıda da rahatsız olanlar var. Bunu özellikle bilmenizi istiyorum" diye konuştu.

"Ofisimi dinleyenlerden iki tanesi Romanya'da yakalandı"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Daha önce de televizyon dizisinde, biliyorsunuz, sevgili Peygamberimizi kamyonete bindirmişler, rüyalarında twetleri katlama emri aldıklarını söylemişlerdi. Düşün artık milletin yakasından. Yazıktır, düşün. Milletin inancını, tertemiz duygularını istismar etmekten vazgeçin artık. Yıllardır peşinizden sürüklediğiniz, iliğini emdiğiniz insanların hiç değilse bundan sonra geleceklerini çalmayın. Türkiye'yi bu çeteden, bu musibetten, bu kanser hücrelerinden temizlemekte kararlıyız. Ne demiştik? İnlerine gireceğiz ve girdik. Şimdi çözülüyor. 'Soruşturması süren daha çok dosya var' demiştik. 'Yaptıkları hainliklerin hesabını verecekler' demiştik. Birer birer hepsi de oluyor. İçeride ve dışarıda mücadelemiz kararlılıkla devam edecek.

Yeni Türkiye, diğer tüm vesayet odakları gibi bunlardan da temizlenmiş, demokrasinin, hukukun, insan haklarının tam anlamıyla ve herkes için işlediği bir Türkiye olacak. Bu konuda verdiğiniz destek için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benim ofisimi dinleyenlerden iki tanesi Romanya'da yakalandı. Önce Hırvatistan, oradan kaçtı Macaristan, oradan kaçtılar Romanya ve Romanya'da yakalandılar. Şimdi ilişkilerimiz devam ediyor. Bir an önce onların Türkiye'ye iadesini istedik. Temenni ederim ki en kısa zamanda iadeleri gerçekleşir. Durum bu. Tam bir şebeke."

Bu haberler de ilginizi çekebilir