• DOLAR 32.6
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2496.944
  • ...
Birlik Vakfı Ağrı Şubesi`nin 15 Projesi görücüye çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen tanıtım programına Vali Yardımcısı Murat Irgatoğlu, AK Parti İl Başkanı Abdurahman Çetin, HÜDA PAR İl Başkanı Burhan Aslan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Demirkıran, Halk Sağlığı Müdürü Cesim Solhan, Birlik Vakfı Ağrı Şube Yönetimi ve Okul Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Birlik Vakfı Ağrı Şube Başkanı Metin Kılıç, yaptığı konuşmada şehrin, üzerinde yaşanılan mekan değil, içersinde yaşanılan mekan olduğunu belirtti. Dünya nüfusunun yüzde 50'sinden fazlasının şehirlerde yaşadığını anımsatan Kılıç, "Şehirli olmanın kriteri erdem ve ahlak olarak karşımıza çıkmakta. Ancak bu vizyon ve ilke, çağın yenilik algısıyla sentezlenerek "Geleneği ihya eden, geleceği inşa eder" söylemi çerçevesinde anlam kazanmaktadır." dedi.

Kendi imkânlarıyla 15 proje hazırladıklarını ifade eden Kılıç, şöyle devam etti: "Birlik Vakfı Ağrı şubesi olarak idrak inşa, ihya ve tevarüs süreçleri kapsamında insana ve şehre dokunabilen çağın gerektiği donanımlara sahip şehrimizin şehir kültürü çerçevesinde gelişmesinde rol oynayabilecek nitelikte insanların yetişmesine vesile olmayı hedeflemekteyiz. Bu amaçla çıktığımız yolda kentimiz için, Ağrı'mız için 2015'te 15 proje kapsamında yola çıktık. İnşallah desteklerle daha da ileriye götüreceğiz. Başta Genç Birlik yönetim kurulu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Konuşmanın ardından Birlik Vakfı Ağrı ile Genç Birlik Ağrı şube üyeleri tarafından, 2015 gerçekleştirmeyi hedefledikleri projelerin tanıtımını gerçekleşti. Ağrı için gerçekleşecek 15 proje şöyle sıralandı:

- Birlik Kreşimiz

- Çevre Dostu Biyogaz Enerjisi İle Ağrı Isınıyor

- Hobi Bahçesi

- Nuh'un Gemisi'nden Başlayarak, Doğuyu Keşif Edelim

- Dil Kurslarımız ve Osmanlı'ca Kursu

- Yarınlarım Güvende

- Engelleri Birlikte Aşalım

- Aile Ve Sosyal Yaşam Merkezleri

- Doğa Sporları

- Yeşil Enerji Çiftliği

- Okullar Can Verelim

- Gıda Bankacılığı

- Ev Eşyalarının Geri Dönüşümü

- Bugünün Çocukları Yarının Liderleri

- Sana İnanıyorum

Birlik Vakfı ve Genç Birlik Ağrı Şubesi tarafından 2015`de 15 Proje katılımcılara tanıtıldı. Program sonunda, proje tanıtımı yapan Birlik Vakfı ve Genç Birlik Ağrı Şubesi Yönetimi sahnede toplu fotoğraf çektirdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir