• DOLAR 32.377
  • EURO 35.09
  • ALTIN 2326.339
  • ...
Mahkumun itirafıyla ceset arama çalışması başlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep cezaevinde yatan bir şahsın, arkadaşını öldürdükten sonra gömdüğünü söylemesi üzerine Vatan Mahallesi Yeşilvadi Parkı önündeki boş arazide Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla kazı çalışmaları başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Kapalı Cezaevinde eşini öldürdüğünden dolayı hükümlü olan Ü.K, 10 yıl önce beraber içki içtikten sonra arkadaşını öldürdüğünü ve gömdüğünü öne sürdü. Cumhuriyet Savcılığınca ifadesi alınan mahkûm, arkadaşını öldürdüğünü ve Vatan Mahallesi Yeşilvadi Parkı önündeki boş araziye gömdüğünü iddia etti.

Bunun üzerine harekete geçen yetkililer, cesedin gömülü olduğu iddia edilen alanda geniş güvenlik önlemleri altında iş makineleri ile kazı çalışması başlattı. Kazı çalışmalarının yapıldığı alanda, cenaze aracı hazır bekletildi. Şuana kadar yapılan kazıda her hangi bir bulguya rastlanılmadığı bildirildi.

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz hafta yine Gaziantep Kapalı Cezaevinde yatmakta olan bir mahkûmun 8 yıl önce öldürdüğü bir kişiyi oturduğu evin temeline gömdüğü iddiasıyla evde iş makineleri ile kazı çalışması başlatılmış, çalışmalar neticesinde bazı kemikler bulunmuştu. Daha sonra her hangi bir bulguya rastlanılmadığı için ceset arama çalışmaları durdurulmuştu. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir