• DOLAR 32.597
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2498.61
  • ...
Peygamber Sevdalıları Platformu`dan teşekkür plaketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hz Muhammed'e (sav) yapılan hakarete tepki göstermek için Diyarbakır`da 100 binlerin katıldığı bir miting düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır Koordinatörlüğü, çalışmalarından ötürü Doğruhaber gazetesine, Furkan Ofset Matbacılık ve Aksa Grafik'e plaket takdim etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, Fransa`da Charlie Hebdo adlı mizah dergisinin yayımladığı karikatürle Hz Peygambere (sav) hakaret etmesini İstasyon Meydanı`nda düzenlediği ‘Peygamber`e Saygı Mitingi`yle lanetlemişti.

Peygamber Sevdalıları Platformu 2015 Dönem Sözcüsü Adnan Akgönül ve Peygamber Sevdalıları Diyarbakır İl Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal, mitinge yaptıkları çalışmalarla destek veren Doğruhaber gazetesi, Aksa Grafik ve Furkan Ofsete plaket takdim etti.

Peygamber Sevdalıları tarafından İstasyon Meydanında yapılan “Peygambere Saygı Mitingi”nin halka duyurulması ve kamuoyuna iletilmesi noktasında Doğruhaber gazetesi  ve çalışanlarının desteğinden dolayı kendilerine teşekkür ve tebriklerini ileten Peygamber Sevdalıları Platformu dönem sözcüsü Adnan Akgönül, “Peygamber Sevdalıları Platformun düzenlediği Saygı Mitinginde haber amacıya yaptıklarınızdan dolayı sizlere şükranlarımızı arz ediyoruz. Türkiye ve dünya kamuoyuna bu mitingin peygambere olan sevgi ve bağlılığın bütün insanlığa duyurulması anlamında çok güzel bir habercilik çalışmasında bulundunuz. Sizleri tebrik ederek, sizin şahsınızdan çalışnlarınıza teşekkür ediyoruz.”dedi.   (Emrah Deniz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir