• DOLAR 32.591
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2430.587
  • ...
İlk yardım eğitimi alanlara sertifikaları verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü’nce Kasım 2014’te kurulan İlk Yardım Eğitim Merkezi’nde şu ana kadar ilk yardım kursuna katılan 40 personele törenle sertifikaları verildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen törene, Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Op. Dr. Fatih Karayandı, İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Dr. Mehmet Özsöyler, Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Hüseyin Güçüm ve İtfaiye Şube Müdürü Tarık Öncel ile kurs alan personel katıldı.

İlk yardım ve acil müdahale eğitiminin çok önemli olduğunu belirten Dr. Fatih Karayandı, “Acil müdahale ve ilk yardım sadece iş yerinde ve iş güvenliğiyle ilgili değil, günlük yaşantımızda, evde, sokakta da büyük önem taşımaktadır. Nihai amacımız belediye personelimizin tamamına ve daha sonra da isteyen hemşerilerimize ilk yardım ve acil müdahale eğitimi vermektir. Bir olay anında yapılması gereken müdahaleyi bilmek çok önemlidir ve bu olmazsa hayatlar kaybolabilir” dedi.

Daha sonra eğitimleri tamamlanan 40 Büyükşehir personeline sertifikaları verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir