• DOLAR 32.344
  • EURO 35.086
  • ALTIN 2309.79
  • ...
Şanlıurfa'da TOKİ sakinlerine taksit müjdesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TOKİ Maşuk konutlarında yaklaşık 3 bin ailenin beklediği taksit sorunu çözülerek kesinleşti. Konut taksitlerini evlerin içerisine yerleştikten sonra ödenmeye başlayacağı müjdesi verildi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, "En önemli sorunlarımızdan bir tanesi olan taksitlerin hemen başlaması değil de, anahtar teslim alındıktan yani evin içine girdikten sonra başlaması idi. Bu konu ile ilgili olarak bizler Bakkallar ve Bayiler odası, T. Emekliler Derneği Başkanlığı, Kaşip, Adliye çalışanları temsilciliği, Memur-sen ve TEÇ-SEN olarak pek çok üyelerimizin şu anda zaten kiracı olduklarını bu sebeple evler bitmeden hem kira hem de taksit ödeyemeyeceklerini üyelerimizin mağdur olacaklarını yazılı olarak TOKİ idaresine iletilmek üzere Valiliğimize verdik." dedi.

Taleplerinin TOKİ Yönetim kurulunca onaylandığını ve yazılarına olumlu cevap geldiğini ifade eden Altun, "Yani taksitlerimiz hemen başlamayacak evin içine taşındıktan sonra başlayacak." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir