• DOLAR 32.588
  • EURO 34.757
  • ALTIN 2499.39
  • ...
Peygamber Sevdalıları Platformu`ndan İLKHA`ya plaket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, Fransa`da, Charlie Hebdo adlı mizah dergisinin yayımladığı karikatürle Hz. Peygamber`e (S.A.V) hakaret etmesini İstasyon Meydanı`nda düzenlediği ‘Peygamber`e Saygı Mitingi`yle lanetlemişti.

100 binlerce kişinin katıldığı mitingde yaptığı çalışmalardan dolayı İlke Haber Ajansı Genel Merkezi`ni ziyaret eden Peygamber Sevdalıları Platformu 2015 Dönem Sözcüsü Adnan Akgönül, İLKHA Haber Müdürü Fırat Han`a plaket takdim etti.

“Bunu layıkıyla yerine getirdiğiniz kanaatindeyiz”

Peygamber Sevdalıları tarafından İstasyon meydanında yapılan “Peygambere Saygı Mitingi”nin halka duyurulması ve kamuoyuna iletilmesi noktasında İlke Haber Ajansının  ve çalışanlarının desteğinden dolayı kendilerine müteşekkir olduğunu belirten Peygamber Sevdalıları Platformu dönem sözcüsü Adnan Akgönül, “ Çabalarınız ve emeğinize karşılık şükranlarımızı sunmak için sizleri ziyarete geldik. Bu anlamda yaptığınız çalışma takdire şayandı. Çünkü bu muazzam mitingin haber olarak sunulması ve tüm dünyaya iletilmesi için bütün ayrıntılarıyla görsel öğelerle beraber sunulması gerekiyordu. Bunu layıkıyla yerine getirdiğiniz kanaatindeyiz. Bu anlamda yaptığınız bu çalışmalara karşılık, platform olarak şükranla karşılıyoruz. Takdirlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Bu saldırının fikir ve düşünce özgürlüğü adı altında yapılıyor olması bir utançtır”

Peygamber Sevdalıları Platformu 2015 Dönem Sözcüsü Adnan Akgönül`e İlke Haber Ajansına ziyarete geldikleri için teşekkürler eden İLKHA Haber Müdürü Fırat Han, ise Peygamber efendimize karşı yapılan hakarete karşı, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen mitingin ve sergilenen tavrın kendileri için değerli olduğunu söyledi.

Han, “Peygamber efendimize yönelik yapılmış olan bu saldırının fikir ve düşünce özgürlüğü adı altında yapılıyor olması bir utançtır. Düşünce ve fikriyatı kendileri için meslek edinen ve insanlığın sesini yükseltme adına ortaya koyduğumuz çabamızın tarafınızdan takdire şayan görülmesi bizleri de sevindirmiştir. Bundan sonrada hak ve hakikat adına atılacak her adımın arkasında olduğumuzu ve bu sesin en gür şekilde duyulması için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi ister, yaptığını bu anlamlı etkinlikten dolayı sizleri de tebrik ediyoruz.” şeklinde konuştu. (M. Sıddık Bilge/Hamza Adiyaman – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir