• DOLAR 32.334
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2285.658
  • ...
Yakılan araç yakınında Kadın cesedi bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Nusaybin İlçesi Bağlıbahçe Bölgesi'ndeki Gırnavas Tepe Mevkii'nde bugün yanmış bir araç görenler durumu polise bildirdi. Sevk edilen polis ekipleri 73 KA 372 plakalı hafif ticari aracı tamamen yakılmış halde buldu. Çevrede inceleme yapan polis, araca yaklaşık 50 metre uzaklıkta gölet kenarında ateşli silahla vurularak öldürülmüş, üzerinde kimliğini belirleyecek herhangi bir belge bulunmayan 50 yaşlarında bir kadın cesedi buldu.

Olay yerine gelen savcının incelemesinden sonra olay yeri inceleme ekipleri çevrede kanıt arama çalışması yaptı. Kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kadının kimliğini belirlemek ve fail ya da failleri yakalamak için kapsamlı soruşturma başlattı.

KADININ KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Yapılan araştırmalar neticesinde silahla vurularak öldürülen kadının 46 yaşındaki Fareset Çakır olduğu belirlendi. Polisin yaptığı çalışmada kimliği belirlenen Fareset Çakır'ın daha önce fuhuşa aracılık etme suçlamasıyla tutuklandığı ve bir süre cezaevinde tutulduğu belirtildi. Çakır'ın yaklaşık 3 yıl önce de silahla vurularak yaralandığı anlaşıldı. Polis, aracı yakıp Çakır'ı öldüren şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Ajanslar

Bu haberler de ilginizi çekebilir