• DOLAR 32.602
  • EURO 34.777
  • ALTIN 2496.495
  • ...
Gazzede Bir Morg Olsam
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehidlerin ana yurdu olan Filistin. Masumların, kimsesizlerin, aç kalmış çocukların ana diyarı olan Filistin. Zulümsüz eziyetsiz çilesiz bir gün geçirmemiş olan mazlum mustazaf insanlar ve daha yeni yeni kendini, yaşam alanını tanımaya başlamış olan çocuklar ve o çocukların minnacık bedenleri ve İslam uğruna akıtılmış al kanları. Bütün bunlar İslam davasının simgeleri, İslam davasının nadide gülleri, her gün her gün kopartılmış olan laleler misali, canlarına kıyılmış bedenler ve canı cananı saracak 4 duvar...
Ah keşke Gazze`de bir morg olsam. Her an şehitleri ağırlasam, gece gündüz demeden parçalanmış bedenleriyle şehit olan çocukların sığınağı olsam.
Ah keşke gazzede bir morg olsam. Her günüm cennet bahçeleriden bir bahçe olsa.
Ah keşke 4 duvar olsam mücahidlerin tek dileği olan şehadeti koklasam.
Ah keşke gazzede bir morg olsam “Taş duvar olsam” siyonitlerin gebereceği vakit mezar olsam. Onları tutup sıksam, ah bir mezar olsam.
Keşke bir mermi olsam, yazan kalemim silah ve attığım her bir merminin siyonistlerin yüreğini delip geçtiğini görsem, acılar içinde kıvrandığını izlesem ve Gazzeye bir mutluluk estirsem, küçük çocukların saçından esse, anaların gözünden dökülen yaşları kurutsa.
Ah keşke Gazzede bir cami olsam mücahidlerin çığlıklanmış dualarına şahid olsam ve bağırsam, haykırsam yaradana kabul eyle dualarını mucahidimin kabul eyle dergahı izzetinde...
Ah keşke bir seccade olsam Mescidi Aksamda bir seccade olsam serilsem yerlere, mücahidlere ve kondursalar o alınlarını üzerimde Rabbi huzurunda... Ah keşke göğü delen bir yıldırım bir şimşek olsam ve çaksam zalimin yüzüne yüzüne... Ah keşke mutlu bir esinti olsam, yetim çocukların yüzünde bir gülümseme görsem. En çokta, en çokta Gazzede bir morg olsam. Ji nava dilde ALLAHU EKBER YA FiLiSTiN DESEM"

 

Bünyamin Akman / Mardin (Kızıltepe) - Yaş: 18

Bu haberler de ilginizi çekebilir