• DOLAR 32.348
  • EURO 35.162
  • ALTIN 2305.25
  • ...
SON DAKİKA
Gaziantep Umut-Der yüzlerce aileye umut oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Yardım Platformu Üyesi olan Gaziantep Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (UMUT-DER), Ocak ayı faaliyet raporunu açıklayarak bu ayda toplamda 822 muhtaç ve fakir aileye çeşitli yardımlarda bulunuldu.

Hayırseverler ile muhtaç ve fakirler arasında köprü vazifesini yapan Gaziantep Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (UMUT-DER), yapmış olduğu yardım çalışmalarını hızlandırarak Ocak ayı içerisinde yüzlerce muhtaç aileye yardım elini uzattı.

Faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Umut-Der Başkanı Ahmet Kurt, “Allah'a hamd olsun. Her ay olduğu gibi ocak ayında da fakir ve muhtaç ailelere yaptığımız yardımlarla onların yanında olmaya çalıştık. Ocak ayında 200 aileye gıda, 150 aileye giyim, aracı usulü ile 150 aileye ekmek, 7 aileye toplamda 3 ton kömür, 10 aileye odun, 1 aileye çamaşır makinası, 20 aileye halı 200 aileye de temizlik eşyası 60 aileye kırmızı et ve 25 aileye de yatak yorgan ev eşyası yardımında bulunduk.”dedi.

Hayırların fakirlere ulaşmasında aracı olan hayırseverlere teşekkür ettiklerini belirten Kurt,"Yaptığımız yardımlarla bir nebze de olsa fakir ve muhtaç insanlara umut olduk. Bu hayırların fakirlere ulaşmasında aracı olan hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Bu hayırlı çalışmaların ulaştırılmasında emeği geçen dernek üye ve gönüllülerimize de teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

Muhtaçlar için hayırseverlerin her zaman desteklerini beklediklerini ifade eden Kurt son olarak, “Derneğimiz, fakir ve muhtaçlar arasında köprü olmaya her zaman hazır. Bizimle irtibata geçmek isteyen hayırseverler bizlere ulaşıp yardım edebilirler. 0342 241 05 87 nolu telefonlardan gerekli bilgileri alabilirler.”ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir