• DOLAR 32.56
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2418.497
  • ...
Namaz kılmak isteyen yolcuya hakaret ettiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa`dan Ankara`ya yolculuk yapan Eyüp Keser adlı vatandaş akşam namazını kılmak isteyince şoförden işitmediği hakaret ve tehdit kalmadığını iddia etti. Keser arabadan inmek isteyince Nilüfer Turizm yetkilileri dâhil otobüsteki birçok insanın üstüne yürüdüğünü ileri sürdü. 

NAMAZ KILMAMDAN KİM RAHATSIZ OLABİLİR

Bir kişinin bile namaz kılmak istemesi nedeniyle çıkan tartışmada kendine destek olmadığını belirten Keser`in iddiaları şöyle:

“Namaz kılmak için otobüsten inmek istedim izin vermediler. Benzin doldurmak ve tuvalet için duran otobüs ben namaz kılmak isteyince durmadı. Vakidin çıkması nedeniyle otobüsten tamamen inmek istedim, beni indirin siz yolunuza devam edin dedim ona da izin vermediler. Otobüste muavin ve şoför dâhil üzerime yürüdüler. Benim namaz kılmamdan kim rahatsız olabilir. Otobüste bir kişide bırakın kardeşim adam insin namaz kılsın demedi. Akşam namazı vaktinde durdukları herhangi bir yer olmadığı için namazımı kılamadım.”

HAKARET VE TEHDİT YAĞDI

Namaz kılmak istediği için duyduğu hakaretler ve tehditler karşısında şaşkına döndüğünü söyleyen Eyüp Keser, şöyle devam etti: “Otobüsten inmeme izin verilmeyince polisi aradım durumu anlattım otobüsten inmek istediğimi söyledim. Polisler müdahale edeceklerini söyledi ancak müdahale etmediler. Daha sonra şoför hareket halindeyken bana tehditler yağdırdı. Yaşanan olaydan sonra o gece stresten sabaha kadar uyuyamadım. Burada benim gayet nazik ve insani bir talebim var. Ben yolculuktan memnun kalmadım inmek istiyorum deyince de şoför dâhil otobüsteki insanlar hakaretler ve tehditler yağdırdı.”

Habervaktim

Bu haberler de ilginizi çekebilir