• DOLAR 32.551
  • EURO 34.918
  • ALTIN 2435.012
  • ...
Av tüfekli kuyumcu soyguncuları yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’in Göztepe Mahallesi Şoför Ali Caddesinde bulunan kuyumcu dükkânına yüzleri kapalı 2 hırsız av tüfeği ile kuyumcu dükkana girerek çalmak istedikleri altınları alamadan yakalandı.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, öğle saatlerinde, Göztepe Mahallesi Şoför Ali Caddesinde bulunan kuyumcu dükkanına yüzleri kapalı olarak bir av tüfeği ile giren 2 şüpheli şahıs, ellerindeki poşeti kuyumcuya uzatarak altınları poşete koymasını istedi. Ancak kuyumcunun bağırması üzerine işyeri vitrinine bir el ateş eden hırsızların, işyerinden herhangi bir şey alamadan olay yerinden kaçtığı bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Olaya karıştığı belirlenen G.G. ve S.Ö isimli hırsızlar, şahıslar yakalanırken, olaya karışan üçüncü zanlı A.A. isimli hırsızın ise yakalanmadığı belirtildi.

Yakalanan hırsızlar ile birlikte, olayda kullandıkları 1 adet av tüfeği ve tüfeğe ait 7 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca ile kurusıkı tabancaya ait şarjör ve 1 adet kurusıkı fişek, 2 adet biber gazı ele geçirildi.

Yakalanarak gözaltına alınan şahısların hakkında yasal işlemlerin devam ettiği belirtildi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir