• DOLAR 32.381
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.06
  • ...
Siyer Sınavından peygamber düşmanlarına anlamlı mesaj
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`da yüzbinlerin katıldığı Peygambere Saygı Mitinginin ardından 40 bin kişinin katılım gösterdiği Umre Ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavını düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformu, siyer sınavında peygamberimize hakaret eden Charlie Hedbo dergisi ve destekçilerine şiirli mesaj verdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 2015 Umre Ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı Türkiye genelinde büyük bir heyecanla 40 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.Yoğun bir katılımın yaşandığı ve 100`ü aşkın merkezde yapılan sınavın soru kitapçığının arkasında yazılan bir şiirle Peygamberimize hakaret eden Charlie Hedbo dergisi ve destekçilerine anlamlı bir mesaj verildi.

Daha önce de Peygamberimize yapılan hakaretlere sessiz kalmayarak tepkilerini yaptıkları yüz binlik mitingle dile getiren Peygamber Sevdalıları Platformu, peygamberimize sahip çıkmaya devam ediyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen siyer sınavı soru kitapçığının arkasında yazılan şiirle Charliecilere anlamlı bir mesaj verildi.

Şiirde; yapılan özgürlük tartışmalarının bir palavra olduğu asıl sorunun İslam`a karşı saklı bir kinin olduğu, bu devranın böyle devam etmeyeceği, Allah`ın mühlet verdiği ama asla ihmal etmeyeceği ve azap günün yakın olduğu dile getiriliyor.

Peygamberimize dil uzatanlara inat bir an olsun yolundan ayrılmayacakları belirtilen şiirde, peygamberimize değil bir canı binlerce canı feda etmeye hazır oldukları mesajı verildi.

İşte o şiir:

Cümlesi bir olup kussalar besledikleri kini

Özgürlük palavra, biliriz biz kalplerindekini

Bu devran böyle sürmez elbet, azap günü pek yakın

Allah mühlet verir lakin ihmal etmez bir tekini

Sana dil uzatan alçağın dünyası viran olsun

Yolundan ayrılmak yok zalime inat, bir an olsun

Bu sevda bitmez ashaptan miras, bilmez ki gafiller

Bir değil binlerce can olsa, yoluna kurban olsun…   (Osman Gülebak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir