• DOLAR 32.505
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.011
  • ...
Diyarbakır'da yağmacı oldukları iddia edilen 5 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde 29 Ocak 2015 günü meydana gelen yağma olayı ile ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, 31 Ocak 2015 günü M.A.Ç. isimli şüphelinin yakalandığı, şahıs ile yapılan mülakatta  olayın bir Rent Car firmasından kiralık 21 xx 277 plaka sayılı araç ile gerçekleştirildiği tespit edildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, “GPS sisteminden takip ile yeri tespit edilen 21 xx 277 plaka sayılı aracın bulunduğu konuma intikal eden polislerin olayı gerçekleştiren yaşı küçük S.Ç. ve olayın şüphelileri olan M.Ç ve Ç.E. isimli şahıslarda yakalanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Yakalanan şahısların  yağma ettikleri cep telefonunu H.B. isimli şahsa sattıklarını itiraf etmeleri üzerine, H.B. isimli şahsın da yakalandığı ve yağma edilen cep telefonunun ele geçirildikten sonra sahibine teslim edildiği belirtildi.

Ayrıca, yakalan şüpheli şahıslardan yaşı küçük olanlar Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildiği, yaşı büyük olanların ise gözaltına alınarak haklarında gerekli adli soruşturma başlatıldığı kaydedildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir