• DOLAR 32.386
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.86
  • ...
Arif Şahin Amca hakkın rahmetine kavuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Paralel Yapı" denilen Gülen grubuna bağlı polis, savcı ve hakimlerin Elazığ İHYA DER'e kurduğu kumpaslarla cezaevine konulan Av. Mahmut Şahin ve Celal Şahin'in kardeşlerin babaları Arif Şahin'in, bugün akşam saatlerinde vefat ettiği öğrenildi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Sait Şahin'in de amcası olan Arif Şahin, önceki gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

"Bu zulümlerin hesabı bir tarafa, ahı size yeter"

Amcasının vefat haberini Twitter hesabından paylaşan HÜDA PAR Sözcüsü Sait Şahin, "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. İhya Der dosyasından cezaevinde olan Av. Mahmut ve Celal'in babası, amcam vefat etti. Bu zulmü ona yaşatanları Rabbine şikayet edecek elbet. Gülen Grubu polis, yargı ve medyası bu zulümlerin hesabı bir tarafa, ahı size yeter…" ifadelerini kullandı.

"Zulümde Hükümet de pay sahibi"

Amcasının oğullarına yapılan zulümde Hükümetin de pay sahibi olduğunu belirten Şahin, "Ve hükümet; göz yummakla bu zulümlerde payınız var. Bari adalet bekleyen diğer dosyaların mağdurları ölmeden bir şey yapın ve kendinizi kurtarın" çağrısında bulundu.

Rahmetli Arif Şahin birkaç gün önce kendisine yapılan ziyarette şu cümlelere yer vermişti:

“İki çocuğum, hiçbir suçları yok iken suçsuz bir şekilde cezaevine konuldular. Tek suçları vardı oda islamı gereği gibi yaşamaktı. Fakirlerin yardımına koşar, çevrelerine İslamı anlatır ve müslümanların dertleri ile dertlenirlerdi. Zaten mahkemede bu suçlar yüzünden oğullarıma ve arkadaşlarına bu cezayı verdiler. Elhamdulillah mahkemenin suç dediği bu fiiller bizim için cennet bileti ve ahirette yüz akıdır. Oğlum Avukat Mahmut'a “Acaba bir af çıkmaz mı?” diye sorduğumda, o bana “Baba baba biz Allah'ın affına muhtacız,  suç işlemedik ki zalimlerden af dileyelim” dedi.

Şu an çok hastayım ve tek dileğim çocuklarımı dünya gözüyle özgür bir şekilde görmek. Yoksa biliyorum ölüm Allah'ın emridir. Çocuklarıma bu zulmü reva görenleri Ahirette Allah'a şikayet edeceğim ve bu zulme halen daha dur demeyen Cumhurbaşkanından ta Başbakanına tüm yetkililerden de  Ahirette davacı olacağım.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir