• DOLAR 32.572
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2424.64
  • ...
Muş`ta Siyer Sınavı hazırlıkları tamamlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu`nun yarın Türkiye genelinde yapacağı Kutlu Doğum Siyer Sınavı için Muş'ta son hazırlıklar tamamlandı.

Yarın Muş Anadolu İmam  Hatip Lisesinde yapılacak olan sınav için sınıflar hazırlandı, afişler asıldı, kategorilere göre yönlendirmelerin yanı sıra diğer gerekli tüm hazırlıklar da yapıldı.

Sınavın 3 merkezde gerçekleşeceğini belirten Peygamber Sevdalıları Platformu Muş Koordinatörü Mehmet Güler; "Öncelikle halklımıza böyle bir hizmeti yapma nimetini bize bahşettiği için Rabbimize hamdolsun. Yarın yapılacak olan sınav için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu sınavı yapmamızdaki asıl gaye halkımıza Peygamberimizin hayatını okutmak, belki bir anlamda Resulullah`ı topluma tanıtmaktır. Her yıl düzenlediğimiz bu ve benzeri etkinliklerle Peygamberimizin (sav) hayatını toplumun her kesimine aktarmaya ve bu vesileyle O'nu tanıtmaya çalışıyoruz. Bu yıl yapacağımız Siyer Sınavı münasebetiyle dağıttığımız kitaplarla çocuk, genç, yaşlı demeden her yaştan yüzlerce insana Peygamberimizin hayatını okutup, O'nu tanıttık ve bu hizmetlerimize imkanlarımız elverdiği müddetçe de devam edeceğiz inşallah.'' şeklinde konuştu.

Bu yıl toplam kayıtlarının 500`ün üzerinde olduğunu vurgulayan Güler; "Önümüzdeki yıllarda bu sayıyı inşallah katlayarak çoğaltmaya çalışacağız. Özellikle sınavda dereceye girenler,  başta Umre ödülü olmak üzere, çeşitli hediyelerle ödüllendirileceklerdir. Şimdiden tüm katılımcı kardeşlerimize başarılar diliyoruz.'' dedi.  (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir