• DOLAR 32.537
  • EURO 34.873
  • ALTIN 2429.429
  • ...
Erzurum`da Peygambere Saygı Mitingi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) tarafından düzenlenen, "Peygamberimize Saygı Zulme Lanet Yürüyüşü"ne binlerce kişi katıldı.

ESTP öncülüğünde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle organize edilen program kapsamında binlerce kişi, Narmanlı Camisi önünde toplandı.

Erzurum Peygamber sevdalıları platformunun da destek verdiği mitingde, katılımcılar ellerinde "Anam babam feda olsun", "Peygamberimiz onurumuzdur", "Canımız yoluna feda olsun Ya Resulullah", "Biz Hz. Muhammed'in ümmetiyiz, senin için dünyanın şah damarını keseriz" gibi dövizler taşıyarak, Cumhuriyet Caddesi'nden Havuzbaşı'ndaki kent meydanına ulaştı.

Burada oluşturulan platformda Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Hasan Çınar dua okudu.

ESTP Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güvenli, yaptığı konuşmada, Fransa'daki 12 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırının ardında İsrail'in olduğunu, iki yüzlü Batı ile Haçlı zihniyetinin olduğunu söyledi.

Güvenli, "Rahmet ve barışın sembolü olan sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'e yapılan bu çirkin saldırılar yeryüzünü sömüren tek dişi kalmış canavara karşı barış, kardeşlik, merhamet, erdemle duruşumuzu değiştirmeyecek. Lanetimiz ise onların üzerine olacaktır. Çünkü onlar dünyayı biz ise ebedi alemi seviyoruz" diye konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir