• DOLAR 32.426
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2324.925
  • ...
Kuveyt Evkaf Bakan Yardımcısı Bursa Valisini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Kuveyt Evkaf Bakan Yardımcısı, Dr. Adil Abdallah El-Fellah'ı makamında ağırladı.

Valilik ziyareti, Kuveyt Bakan Yardımcısı El-Fellah'ın Valilik şeref defterini imzalamasıyla başladı.

Vali Karaloğlu, Bakan Yardımcısı Dr.El-Fellah`ın ziyareti sırasında " Sayın Bakanımızı biz bir Bursalı olarak görüyoruz. O bir Bursalı, çocukları ile birlikte senede en az 3-4 defa Bursa'ya bir ziyaret gerçekleştiriyorlar." dedi.

Ziyarette konuşan Vali Karaloğlu: "Bugün Kuveyt Evkaf Bakan Yardımcısı Dr. Adil bey misafirimiz, kendisine öncelikle 'Ulu Şehrimize' hoş geldiniz diyorum. Kuveyt bizim Ortadoğuda çok yakın kardeşlik ve ticari  ilişkilerimizin olduğu bir ülke. Son dönemde Kuveytlilerin de Bursa'mıza çok yoğun bir ilgisi var ve bu da bizi memnun ediyor. Sayın Bakanımızın da Bursa`da bir evi var. Kendisini biz bir Bursalı olarak görüyoruz. O bir Bursalı, çocukları ile birlikte senede en az 3-4 defa Bursa'ya bir ziyaret gerçekleştiriyor. Bir çok Kuveytlinin de Bursa`da gayrimenkul aldığını ve almakta olduğunu biliyoruz. Yaz aylarında Kuveyt'ten Bursa'ya tur seferleri de düzenleniyor. Son dönemde Kış aylarında da Kuveytlilerin özellikle Uludağ'a olan ilgisi bizleri memnun ediyor. Biz Sayın Bakanı bir Bursalı olarak, hem Kuveyt-Türkiye, hem de Kuveyt-Bursa ilişkilerinde bir şans olarak görüyoruz." Şeklinde konuştu.

Bursa da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kuveyt Bakan Yardımcısı El-Fellah da, " Ben de artık bir Bursalı olarak, her geldiğimde gözlemliyorum ki, Bursa ilimiz her gün biraz daha güzelleşip modernleşiyor. Her gün yabancı turistlerin rahat edebileceği imkan ve olanaklara sahip oluyor. Bursa`da bulunmanın verdiği güzel ve ayrıcalıklı his tarif edilemez." dedi.

Vali Karaloğlu, Kuveytli misafirine ziyaretin anısına 'İznik Çinisi' hediye etti.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir