• DOLAR 32.58
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2410.915
  • ...
DÜ, öğrencilerini istihdama hazırlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, MİKRO İşletim Merkezi ve İŞKUR işbirliğiyle son sınıf öğrencileri ve mezun öğrencilere yönelik düzenlenen ön muhasebe işlemlerini kolaylaştırmaya yönelik sertifika programı, çerçevesinde öğrencilere sertifikaları dağıtıldı.

Öğrencileri istihdama kazandırmak amacıyla düzenlenen programa, İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Dekanı Profesör Doktor İdris Kadıoğlu, İŞKUR Şube Müdürü Cengiz Çelebi, Öğretim Elemanları ve öğrenciler katıldı.

“Program, öğrencileri istihdama kazandırmaya yöneliktir”

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) ön muhasebe işlemlerini kolaylaştırmak ve kendi işleyişlerini çözümleyebilmek için programı düzenlediklerini belirten Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doçent Doktor Bahar Burtan Doğan, “Kurumsal yapıda çalışan firmaların muhasebe işleyişlerini çözümleyebilmek, çeşitli biçimlerde üretim yapan işletmelerin üretim işlemlerini takip etmek, maliyetlerini kontrol altına alabilmelerini sağlamak amacıyla üretilmiş ‘ticari bir yazılım` paketini içeren bu program, öğrencileri istihdama kazandırmaya yöneliktir” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir