• DOLAR 32.332
  • EURO 35.046
  • ALTIN 2285.146
  • ...
Mardin Dost-Der'den saygı mitingine katılım çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’de faaliyet yürüten ve Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi derneklerden Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (DOST-DER) Genel Başkanı Fesih Memiş, Yarın Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda yapılacak Peygambere Saygı Mitingine katılım çağrısında bulundu.

Tüm Mardin halkının da mitingi sahiplenmesi gerektiğini belirten Memiş, “İfade özgürlüğü adı altında İslam’ın kutsallarına iğrenç bir şekilde saldırlar yapılmış; ayrıca saldırılara müsamaha gösterilerek yapılan alçaklıklar ödüllendirilmiştir. Gelinen nokta itibarıyla batının zulüm furyası; İslam âleminin canlarına, ırzlarına, topraklarına, kutsallarına yapılan saldırılarla duyguları esir edilmiş iki Müslüman kardeşin isyanıyla duvara çarpmıştır. Charlie Hebdo saldırısı bir sonuçtur. Bunun sebepleri de sır değil batının kirli yüzünde, kanlı ellerinde, kara tarihinde mevcuttur.” dedi.

İslam’a ve O’nun kutsallarına yapılan saldırıları kabul etmeyerek tel’in eden Memiş, “Biz Mardin halkı olarak canımızdan çok sevdiğimiz Hz. Muhammed’e her şeyimizi feda etmeye hazırız. Bunu ispat etmek için de Peygamber sevdalıları Platformu tarafından 24 Ocak Cumartesi günü (Yarın) saat 12.00’ de Diyarbakır İstasyon Meydanında yapılacak olan Peygambere Saygı Mitingine tüm üyelerimiz ile birlikte katılacağız. Ayrıca tüm halkımızı da mitinge davet ediyoruz.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir