• DOLAR 32.576
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2491.14
  • ...
 Silopi köylerinde karne heyecanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ceylan köyü ilk ve ortaokulunda karne heyecanı Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, Milli Eğitim Şube Müdürleri Osman Bilen, Süleyman Aydınoğlu AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen, Kadın kolları Başkanı Aylin Ökten ve velilerin katılımı ile gerçekleşti. Ceylan İlk ve Ortaokul Müdürü Aydın Vural kısa bir konuşma yaptıktan sonra Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan öğrencilere ara tatilde de bol bol kitap okumalarını ve ikinci dönem de daha da başarılı olmaları gerektiğini söyledi.

Bülent Dayanan gazetecilere yaptığı açıklamada Silopi ilçesinde, 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk döneminde 37 bin 650 öğrenci karne aldığını belirtti. Daha sonra sınıf öğretmenleri veliler ile birlikte öğrencilere karnelerini dağıttılar.

Ardından Ceylan İlk ve Ortaokulu idaresi küçük yaşta geçirdiği rahatsızlıktan dolayı bacakları felç olan ve okul okuyamayan Sevgi Tay’da sembolik bir karne ve başarı belgesi verdi.

Sevgi Tay bu durumdan çok duygulandığını ifade ederek; “16 yaşındayım ve bu halimle karne aldım, herkese çok teşekkür ederim. Mahallemizde ki tüm komşularımız benim karnemi bekliyor, gidip onlara göstereceğim. Okumayı da çok seviyorum.” dedi. Sevgi Tay kendisine karneyi veren okul idaresine de çok teşekkür ettiğini belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir