• DOLAR 32.6
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2502.485
  • ...
Hasankeyf'te TEOG'ta başarılı öğrenciler için etkinlik
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında TEOG sınavında başarılı olan 65 öğrenciye yönelik Hasankeyf  Kaymakamlığı tarafından  düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü.

Etkinliğe Hasankeyf  İlçe Kaymakamı Temel Ayca, Batman İl Özel İdare Genel Sekreteri A.Kadir Özer, Hasankeyf  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Engin İş, okul müdürleri ve öğretmenlerin  yanı sıra TEOG sınavında başarılı olan öğrenciler katıldı.

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Ayca, “Başarılı olan öğrencilerimiz için bu etkinliği yapıp onları önümüzdeki dönem için daha iyi motive etmek istedik. 2. dönemde yapılacak sınav için motivasyonlarını arttırabilmek amacıyla bu organizasyonu yaptık. Öğrencilerimizle birlikte Batman Müzesini ziyaret ettik.” dedi.

TEOG sınavında başarı gösteren, Hasankeyf’e bağlı Karaköy Ortaokulundan 5, Saklı Ortaokulundan 15 ve Hasankeyf  Ortaokulundan 45 öğrenci olmak üzere toplam 65 öğrenci ile  okullarının  yönetici ve öğretmenleri  katıldı.

Hasankeyf  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği, “Küçük Mucitler- Mucit Amca” adlı bilim gösterisi ilçe öğrencileri tarafından yoğun ilgi gördü.

Atatürk, Karaköy ve Saklıköy İlkokulları öğrencileri tarafından organize edilen bilim gösterisinin, ilkokul çağındaki çocukların hayal gücünü genişletmek ve bilime olan ilgilerini arttırabilmek amacı ile yapıldığı belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir