• DOLAR 32.35
  • EURO 35.137
  • ALTIN 2311.131
  • ...
IHO Ebrar`dan Nusaybin`deki muhtaç ailelere kış yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda`nın Den Haag kentinde bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO Ebrar, Nusaybin`de faaliyet gösteren Düşünce Kültür ve Dayanışma Derneği`nin (Düşünce-der) tespit ettiği ihtiyaç sahibi 5`i Suriyeli 5`i de yerli  olmak üzere toplam 10 aileye kışlık yardımında bulundu.

İHO Ebrar`ın yaptığı yardımlar hakkında değerlendirmelerde bulunan İHO EBRAR yetkilisi Orhan Zeren, kış boyunca Türkiye`deki değişik il ve ilçelerde yardım faaliyetlerinde bulunduklarını, son olarak Mardin`in Nusaybin ilçesinde yardım dağıttıklarını belirterek,  yardımlarının ilerideki zamanlarda çeşitli il ve ilçelerde kurban eti olarak devam edeceğini  söyledi.

Zeren, “ Geçtiğimiz haftalarda da değişik il ve ilçelerde kış ayları için yardımlar dağıtmıştık son olarak  bu gün Nusaybin`de kışlık yardımları dağıttık. Aile başı dağıttığımız  2 battaniye 1 elektrikli soba 1 gıda kolisi olmak üzere getirdiğimiz  yardımları Düşünce Der`in tespitiyle 5 Suriyeli, 5 yerli aile olmak üzere toplamda  10 aileye teslim ettik.  Çeşitli il ve ilçelerde  dağıttığımız battaniye, elektrikli soba ile gıda kolileri yardımını  nihayet etine erdirmiş bulunmaktayız , Allah izin verirse artık yardımlarımızı kurban eti olarak sürdüreceğiz. Bu yardımları zaman içerisinde bir çok il ve ilçelere ulaştıracağız.” ifadelerini kullandı. (Cihat Şayık-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir