• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kimliği Belirsiz Kişiler Hamas Lideri Nadir Savafita`yı Kaçırmak İstedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden Nadir Savafita, dün (21 Ocak Çarşamba) akşam saatlerinde Genel İstihbarat birimi görevlileri olduğunu iddia eden kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılmak istenirken, güvenlik birimleri söz konusu kişilerle hiçbir ilişkilerinin olmadığını açıkladı.

Filistin Enformasyon Merkezi'ne konuşan 39 yaşındaki Nadir Mustafa Savafita, "Kimliği belirsiz iki genç akşam saat 19:00 civarında araçlarını Tubas'taki işyerimin önünde ters istikamette durdurdu. Araç bir seyahat şirketinden kiralanmıştı ve plakası yoktu" dedi.

Gençlerin amcasının oğluna ait komşu dükkana girerek kendisini sorduklarını ve arkadaşları olduklarını iddia ettiklerini belirten Savafita, amcasının oğlunun gençleri kendi işyerine getirdiğini ve gençlerin kendilerini istihbarat görevlileri olarak tanıtarak kendileriyle gelmesini istediklerini ve kendisinin ise bu isteği reddettiğini söyledi.

"Memur olduğumu ve ancak çalıştığım kurum aracılığıyla beni ifade vermeye çağırabileceklerini, ellerinde ifade vermeye çağrı belgesi olmadığını söyledim. 'Belge arabada, gel al' dediler. İşyerinden çıkmayacağımı söyledim. 'Şimdi bizimle gelmeyi reddedersen daha sonra kalabalık bir grupla geliriz ve o zaman aşağılanmaya maruz kalırsın' dediler" diyen Savafita, kendileriyle gitmeyi ısrarla reddettiğini gören gençlerin daha sonra işyerinden çıkıp gittiklerini bildirdi.

Filistin Haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir