• DOLAR 32.528
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2422.931
  • ...
Tüm Müslümanlar meydanlara inmeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kur`an Nesli Platformu, düşünce ve fikir özgürlüğü adı altına Peygamberimiz Hz. Muhammed`e (sav) hakaret eden Charlie Hebdo dergisi ve bu dergi üzerinden İslami değerlere yönelik saldırıları gerçekleştirenlere yönelik Diyarbakır'da Cumartesi günü yapılacak Peygambere Saygı Mitingi'ne tüm halkı davet etti.

“Kadın-erkek, genç-yaşlı tüm Müslümanlar meydanlara inmeli”

Kur`an Nesli Platformu olarak Server-i Kainat`a yapılan hakaretleri Allah`ın lanetiyle lanetlediklerini belirttikleri açıklamada, “Küfrün her türlüsünü içinde barındıran, genelde tüm batının özelde de Fransa`nın “ifade özgürlüğü” adındaki helvadan put üzerinden Müslümanların kutsallarına hakaret etmelerini asla kabul etmiyoruz. Peygamber sevgisiyle dolup taşan, sevdasıyla yanıp tutuşan İslam ümmetinin peygamberine yapılan hakaretleri en yüksek perdeden kınamaları ve tepkilerini ortaya koymaları iman-i bir sorumluluk olarak görüyoruz. Bu sorumluluğun gereği olarak kadın-erkek, genç-yaşlı tüm Müslümanlar meydanlara inmeli ve şerefli peygamberlerine karşı imanî vazifelerini yerine getirmelidirler.” ifadelerine yer verildi.

“Gün, Muhammedî olduğumuzu tüm İslam düşmanlarına haykırma günüdür”

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “İslam ümmetinin varlığını hiçe sayarak Peygamber`e hakaret etme cüretinde bulunan tüm İslam düşmanlarına, Hz. Peygamber`in (sav) Müslümanların kırmızıçizgisi olduğunu, Müslümanlar olarak peygamberimizi korumak için her şeyimizi feda etmeye ve her bedeli ödemeye hazır olduğumuzu göstermeliyiz. Gün Peygamber için meydanlara inme günüdür, gün peygambere olan sevgimizi ona olan bağlılığımızı ortaya koyma günüdür,  gün Muhammed`i olduğumuzu tüm İslam düşmanlarına haykırma günüdür. Kur`an Nesli Platformu olarak Cumartesi günü Diyarbakır`da yapılacak Peygambere Saygı Mitingi`ni desteklediğimizi ilan ediyoruz. Bu vesileyle gayretli ve peygamberine sevdalısı mütedeyyin halkımızı Diyarbakır İstasyon Meydanında yapılacak Peygambere Saygı Mitingi`ne katılmaya davet ediyoruz.” (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir