• DOLAR 32.602
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2497.565
  • ...
Peygambere Saygı Mitingi `ne Siirt`ten destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 24 Ocak Cumartesi günü Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda düzenlenecek olan Peygambere Saygı Mitingi`ne bir destek de Mustazaflar Cemiyeti Siirt Şubesi`nden geldi.

Mustazaflar Cemiyeti Siirt Şube Başkanı M. Emin Tetik, batının Müslümanlara yaptıkları eziyet ve hakaretler yetmezmiş gibi bütün Müslümanların varlığından daha önemli olan Hz. Muhammed`e (sav) yapılan hakaretin kabul edilemeyeceğini ifade etti.

Tetik, “Yıllardır Müslümanlar katledilmesine rağmen, küfür cephesinden tek bir ses çıkmazken 12 kişi öldürülmesi sonucu bütün küfür ağız birliği yaparak bir araya gelerek Müslümanlara hepimiz biriz imajı vermişlerdir.” dedi.

Müslümanların da birbirine sahip çıkması gerektiğini söyleyen Tetik, “Müslümanların birliklerini oluşturmaları bir farziyetir. Bütün Müslümanların tek bir görüşe sahip olmaları belki zordur ama farklı görüş ve mezhepte olan Müslümanlar küfrün yaptıkları zulümlere tek çatı altından ses verebilmeleri gerekir.” şeklinde konuştu.

Tetik son olarak Siirt halkını Peygambere Saygı Mitingi ‘ne davet ederek bu konuda bütün Müslümanların duyarlı davranması gerektiği ifade etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir