• DOLAR 32.37
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2325.477
  • ...
Peygamber Sevdalılarından mitinge ücretsiz yolcu taşıma çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fransa`da peygambere yapılan hakareti kınamak amacıyla İstasyon Meydanı`nda yapılacak “Peygamber`e Saygı Mitingi” hazırlıkları devam ederken Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, şehir içi yolcu taşıma kooperatiflerine ve özel araç sahiplerine, mitinge gönüllü olarak ücretsiz yolcu taşıma çağrısında bulundu.

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, “Bilindiği üzere Fransa`da, Peygamber Efendimize (sav) hakaret içerikli karikatürler yayınlanmış ve bu küstahlık yaygınlaştırılmaya çalışılmaktadır. Bizler o eşsiz Peygamberin ümmeti olarak bu hakaretlere karşı çıkmak ve ona sevgi ve bağlılığımızı haykırmak amacıyla 24 Ocak Cumartesi Saat 12.00`de İstasyon Meydanı`nda olacağız. Malum olduğu üzere Müslüman Diyarbakır halkı, Peygambere (sav) olan sevgi ve bağlılığını her sene düzenlediği Kutlu doğum etkinliklerine yüzbinlerin katılımıyla göstermektedir. Bundan dolayı da hepsinden tekrar Allah razı olsun." denildi.

Cumartesi günü yapılacak mitingine tüm Diyarbakırlıların davet edildiği açıklamada, şehir içi yolcu taşıma kooperatiflerine ve özel araç sahiplerine seslenilerek, "Lütfen miting alanına gelen insanlarımıza yardımcı olun. Bir sefer atmakla bile olsa bu mitinge katkıda bulunarak o seferinizde mitinge gelen Peygamber Sevdalılarından ücret talep etmeyin. Böylece siz de bu hayırlı faaliyetimize katkıda bulunun. Allah'u Teala, katkılarınızdan dolayı şimdiden Allah'u Teala sizlerden razı olsun.” ifadeleri kullanıldı.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir