• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
DEDAŞ çalışanlarının sorunlarını dinledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (DEPSAŞ) Genel Müdürü Neşet Demirbağ ve DEDAŞ Bölge İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay, düzenlenen toplantıda Şanlıurfa’daki saha çalışanlarıyla bir araya geldi. Çalışanların sorunlarının dinlendiği toplantıda başarılı 20 saha personeline çalışmalarından dolayı ödül verildi.

İnsan Kaynakları Müdürü Karayay ile birlikte saha çalışanları ile bir araya gelen DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, DEDAŞ ve DEPSAŞ’ın büyük bir aile olduğunu, karşılaşılan sorunların üstesinden de hep birlikte geleceklerini söyledi. Toplantıda, DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu, DEPSAŞ İl Müdürü Şükrü Bereket ve diğer il yöneticileri de hazır bulundu.

Bölgedeki yüksek kayıp kaçak oranı nedeniyle zaman zaman sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Demirbağ, Dicle elektrik ailesi olarak hep birlikte sıkıntıları aşacaklarına inandıklarını söyledi.

Personelin sıkıntılarını yerinde görmek adına daha önce de Şırnak, Siirt ve Batman’da saha personellerinin sıkıntılarını dinlediklerini kaydeden Karayay da, sorumluluk alanındaki 6 ildeki tüm çalışanların aynı statüde bulunduğunu belirterek, şirket politikasında işçilerin alın terine saygının öncelikli olduğunu söyledi.

Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrası 20 personele, başarılı çalışmalarından dolayı ödül verildi.   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir