• DOLAR 32.379
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2325.65
  • ...
Anne yangında çocuklarını son anda kurtardı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Alınan bilgilere göre, merkez Toroslar ilçesi Sağlık Mahallesi Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün karşısında bulunan 4 katlı apartmanın 2. katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Yatak odasında çıkan yangın, biranda diğer odalara da sıçradı. Bu arada evin salonunda çocukları ile yemek yiyen anne Melek Estik, çocuklarını son anda çıkararak canını zor kurtardı.

Yangın nedeni ile çevrede toplanan vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen polis, güvenlik nedeni ile vatandaşları yangın mahallinden uzaklaştırmaya çalıştı. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye, yangına müdahale etti. Çevik Kuvvete ait bazı TOMA’lar da yangına müdahale ederek itfaiyeye yardımcı oldu. Uzun uğraşlar sonrasında yangı apartmanda bulunan diğer dairelere sıçramadan kontrol altına alınabildi.

Yangına müdahale ettiği sırada yaralanan itfaiye görevlisi Fatih Can ile yan dairede bulunan ve çıkan dumandan etkilenen bir kadın olay yerine gelen ambulans ile Mersin Toros Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir