• DOLAR 32.391
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.742
  • ...
Çarşaflı erkeklerin sırrı ortaya çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesi Cumhuriyet Meydanı`nda görev yapan Yunus polis ekiplerince, yakalanan 2 kişi ile ilgili yaptığı açıklamada, şahısların gönül ilişkisi nedeniyle  tanınmaamak için çarşaf giydiklerinin tespit edildiği belirtildi.

Mardin merkez Artuklu ilçesi Cumhuriyet Meydanı`nda görev yapan ve Yunus Yunus polis ekiplerinin, çarşaf giyen şahıslardan birinin ayağında erkek ayakkabısı olduğunu fark edince kimliklerini sorması üzerine kaçma girişiminde bulunmuş, yaşanan kovalamaca sonucu M.D. isimli şahıs yakalanmış, diğeri ise kaçmayı başarmıştı.

Polisin yaptığı çalışmalar neticesinde Z.T. isimli ikinci şahıs da  yakalanarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yakalanan şahısların Emniyet Müdürlüğünde sorgulanması sonucunda, M.D. ile Z.T.`nin Türk olduğu  ve ailelerinin görüşmelerine izin vermediği için, kız arkadaşlarıyla buluşmaya giderken çarşaf giyerek kendilerine kadın süsü verdikleri ortaya çıktı.

Mardin Valiliği`nin yaptığı açıklamada, yapılan araştırma sonucunda, M.D. ile Z.T.`nin kız arkadaşlarıyla görüşebilmek için kadın kılığına girdiğinin tespit edildiği belirtildi.

Mardin Valiliğinden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“21 Ocak 2015 günü saat 16.00 sıralarında ilimiz Cumhuriyet Meydanı`nda Asayiş Şube Müdürlüğü`ne bağlı görevli ekiplerimiz kara çarşaf kıyafeti giyen 2 şahsın durumundan  şüphelenmesi üzerine, şahısların biri görüldüğü yerde yakalanmış, yapılan kimlik tespitinde şahsın M.D., isimli şahıs olduğu anlaşılmış, olay yerinden kaçan ikinci şahıs da yapılan araştırma neticesi yakalanarak yapılan kimlik tespitinde Z.T., isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Yapılan incelemelerde devam eden gönül ilişkisi nedeniyle kara çarşaf giydiği ilişkisini bu şekilde gizlemeye çalıştığı yapılan araştırmalar sonucu tespit edilmiştir.”  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir