• DOLAR 32.501
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2488.128
  • ...
Diyarbakır`da iki kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konu ile ilgili olarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz adın yapılan yazılı basın açıklamasında, 18 Ocak 2015 tarihinde saat 23.00 sıralarında Diyarbakır merkez Bağcılar Mahallesi Zümrüt Kent Caddesi üzerinde bulunan Nevruz Parkı civarında bir olaya karıştıkları iddia edilen şüpheliler olduğu tespit edilen  S.K, H.K, M.T, Ö.F.S, B.D, U.T.D, Ö.A, H.B, M.C, D.Ö, M.Y.K. Ve M.Ç. isimli 12 kişinin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alındığı ifade edildi.

Gözaltına alınanlardan, 2 kişinin üzerinde bir adet tabanca ile bir adet pompalı tüfeğin ele geçirildiği belirtilen açıklamada, “Gözaltına alınanlardan M.Y.K. ile M.Ç İsimli 2 kişi İl Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından, S.K, H.K, M.T., Ö.F.S., B.D., U.T.D., Ö.A., H.B., isimli 8 kişi ise Cumhuriyet Başsavcılığımızdaki ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Gözaltına alınan şüphelilerden M.C. ve D.Ö isimli şahısların Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçlamasıyla tutuklanarak D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna Gönderildiği belirtilen açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmanın devam ettiği belirtildi. – İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir