• DOLAR 32.564
  • EURO 34.905
  • ALTIN 2428.56
  • ...
“Saadet Partisinden HÜDA PAR`a ziyaret”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığına yani seçilen Osman Yıldırım, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Şanlıurfa İl Teşkilatını ziyaret ederek İl Başkanı Lokman Yalçın ile bir araya geldi. Yıldırım, siyasi bir geçmişe sahip olmadığını ancak toplumsal sorumluluğun ne demek olduğunun farkında olduğu belirtti.

Yıldırım yaptığı açıklamada, “Ben siyasi geçmişi olan bir insan değilim ancak toplumsal sorumluluğun ne demek olduğunu idrak edebilen bir insanım. Siyaset toplumun adına sorumluluk alabilme vasfıdır. Bu anlayışla Türkiye`de kurulmuş olan Partileri ziyaret ediyorum. Şanlıurfa`da temsilciliği olan il başkanlarını ziyaret ediyoruz. Bu vesileyle HÜDA PAR`ın sayın il başkanını da ziyarete geldik. Sayın Lokman Yalçın ile ülkemiz hakkında sohbet edip görüşlerini almaya ve varsa endişelerini anlamaya çalışacağız. Bu anlamda tarafıma ve partimize düşen bir katkı varsa bunu sunmaya da hazırız.” dedi.

Ardından ziyaret için teşekkürlerini dile getiren HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, Hür Dava Partisi olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti.

Yalçın, “Öncelikle ziyaretlerinden dolayı Sayın Osman Yıldırım`a çok teşekkür ediyor ve yeni görevinin kendisi için hayırlı olmasını diliyoruz. Biz HÜDA PAR olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Son zamanlarda siyasi yapı olarak PKK tarafından yapılan saldırılara en çok maruz kalan ve en fazla mağduriyet yaşayan HÜDA PAR camiasıdır. Gerek 6-7 Ekim olaylarında gerek son Cizre olaylarında, tamamıyla bir katliam girişimi söz konusu idi. Süreç bu şekilde devam ederse, yaşanan olaylar için somut adımlar atılmazsa ve yapılan yanlış politikalardan vazgeçilmezse, saldırıların devam edeceği konusunda ciddi endişelerimiz vardır. Umarız ki bu boşa çıkar ve bir daha gerçekleşmez. İnşallah bölgede başka analar ağlamaz. Bu anlamda hükümetinde daha ciddi ve daha şeffaf bir süreç yürütmelerini ve toplumun bütün katmanlarını bu sürece dâhil etmelerini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.  (Hüseyin Sürmeli-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir