• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
MÜSİAD Mardin Şubesi'nden valiye ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MÜSİAD’ın Genel Kurula katılımından ötürü Mardin Valisi Mustafa Taşkesen’e teşekkürlerini iletmek üzere gerçekleşen ziyarete MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Nureddin Kasap, 2.Dönem MÜSİAD Başkanı Mehmet Ali Dündar ve Yönetim kurulu üyeleri  katıldı.

Tanışma faslından sonra başarı  dileklerini ileten Vali Taşkesen; halkın katılımının olmadığı çalışmaların başarıya ulaşma şansının olmayacağını, MÜSİAD gibi değerli STK’ların yapacakları güzel hizmetlerin olacağını, valilik olarak ta bu hizmetlerin yanında ve destekçisi olacaklarını ifade etti.

Barış sürecinin konuşulduğu sohbette MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Kasap, “Bölgenin geleceği açısından hükümetin en önemli icraatlarından olan çözüm sürecinin mutlaka desteklenmesi gerekiyor. Bu sürecin zafiyete uğratacak davranış ve tutumlardan mutlaka kaçınmamız gerekiyor.” dedi.

Çözüm sürecinin nihayete erdirilmesi durumunda bölgenin Ortadoğu’nun cazibe merkezi olacağını belirten Kasap, bölgenin yıllardan beri yaşadığı sıkıntıların biteceğini, akan kan ve gözyaşının dineceğini farklı din, dil ve etnik yapıların kardeşçe yaşayabileceklerini söyledi.

Kurumlar arası işbirliğine de değinen Kasap, “Mardin’de faaliyet gösteren STK’lar ve kurumlar olarak Mardinin gelişimi ve değişimi adına azami derecede işbirliği ve diyalog içinde olmamız Mardin’e ciddi anlamda kazanım sağlayacaktır. Bununda, kurumlar arası diyalog kanallarının sürekli açık olmasına bağlıdır.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir