• DOLAR 32.495
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2434.01
  • ...
DTSO'DA 2015 destek programları tanıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, DTSO Meclis üyeleri ve DTSO üyelerinin katıldığı etkinlikte, Karacadağ Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkanı Diyadin İnan tarafından;  KOBİ, Sanayi Altyapısı,  Yenilenebilir Enerji ile Turizm ve Kentsel Altyapı alanlarında açılan Mali Destek Programları tanıtıldı.

Etkinlikte  bir konuşma yapan DTSO Başkanı Ahmet Sayar, oda yönetimi ve meclis üyeleri olarak, başından beri amaçlarının üyelerine daha kaliteli hizmet vermek olduğunu belirterek, “İlimizdeki tüm kurumlarımızla birlikte, hizmet anlayışından hiç geri adım atmadan, Diyarbakır’ın ekonomik altyapısını ileriye taşımak ve üyelerimizin mali ve diğer kaynaklara erişimini kolaylaştırmak için çalışıyoruz” dedi.

Karacadağ Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkanı Diyadin İnan tarafından detaylı olarak yapılan sunumda; KOBİ için 12 Milyon, Sanayi Altyapısı için 4 Milyon,  Yenilenebilir Enerji için 5 Milyon, Turizm ve Kentsel Altyapı için ise 7 Milyon TL olmak üzere toplamda 28 Milyon TL mali destek verileceği açıklandı.

Detaylı bilgilendirme için ajansın web sayfasına ve ajans uzmanlarına başvurulması önerilen, danışmanlık şirketlerinin ise önerilmediği mali destek programları için başvuru takvimi şöyle açıklandı.

Başvuru Takvimi

23 Ocak 2015’te başlayacak olan başvuru süresi, 3 Nisan 2015 gün sonuna kadar online olarak devam edecek. Başvurucuların 10 Nisan günü mesai bitimine kadar da matbu teslimlerini yaparak başvuruyu tamamlamaları gerekiyor. Başvuruların değerlendirilmesi 12 Haziran’da tamamlandıktan sonra, 22 Haziran-3 Temmuz 2015 tarihleri arasında sözleşmeler imzalanacak.

Başvuru

Başvuruların, internet ortamında Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden (http://portal.kays.kalkinma.gov.tr) online olarak yapılabileceği belirtilen toplantıda, sisteme Ajansın internet sitesi (www.karacadag.org.tr) adresinden de yönlendirme yapılabileceği belirtildi. – İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir