• DOLAR 32.494
  • EURO 34.527
  • ALTIN 2495.779
  • ...
Bursa'da toplanan yardımlar Suriyelilere ulaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Her Evden Bir Battaniye’ kampanyasına ilçedeki sivil toplum kuruluşları, kurumlar ve muhtarlardan çok büyük destek geldiğini belirterek, “Acıya kayıtsız kalmayan Yıldırım halkına kampanyaya katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Belediyesi’nin; İnsani Yardım Vakfı Bursa Şubesi (İHH), Yıldırım Kent Konseyi, Yıldırım Muhtarlar Derneği, Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte başlattığı ‘Her Evden Bir Battaniye’ kampanyasında Suriyelilere ulaştırılmak üzere yola çıkacak yardım TIR’ları sahiplerine ulaştı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yıldırım’a dayanışma şehri diyoruz. Bunun en önemli örneğini de ‘Her Evden Bir Battaniye’ kampanyası ile gördük. Birçok STK ve kurumlarımız kampanyamız için seferber oldu. Yıldırımlılar acıya kayıtsız kalmayarak, kardeşlerini soğuk kış günlerinde yalnız bırakmadı. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek anlayışı ile dayanışmanın en güzel örneğini vermiş olduk.” dedi.

Edebali, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kampanyaya çok önemli katkılar sağladığının altını çizerek “İlçemizdeki okullarımızdan çok büyük bir destek geldi. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz önemli bir yardımseverlik örneği gösterdi. Yine ilçemizdeki işadamlarımız, esnafımız, muhtarlarımız kampanyanın son gününe kadar özveriyle destek oldu.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir