• DOLAR 32.574
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2500.453
  • ...
Batman'da "Kamu İhale Kanunu Mevzuatı" eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından 4 gün süren eğitim semineri başladı. Dicle Kalkınma Ajansı Teknik Destek Projesi kapsamında “Kamu İhale Kanunu Mevzuatı ve EKAP Uygulamaları” eğitimine Batman Valisi Azmi Çelik, Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Hakan Pamukçu, Batman sağlık kamu kuruluşlar ve çevre illerden ilgili kurumların katılımıyla gerçekleşti.

Eğitim hakkında bilgi veren Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Hakan Pamukçu, “DİKA ile beraber yürüttüğümüz kamu İhale mevzuattı ve tapu uygulamalarıyla ilgili bir eğitim düzenlemekteyiz. Bu eğitim çerçevesinde Batman merkez ve ilçelerindeki yöneticilerimiz ile yaklaşık 11 ilden katılacak yöneticilerimizle beraber bir eğitim sezonu başlayacak uzman eğitimcilerimizle beraber dört gün sürecek.  Bu eğitim çerçevesinde biz kamu zararlarını azalması, şeffaflığın artırılması ve rekabet ortamının artırılmasını için güzel bir süreç olduğuna inanıyorum.” dedi. 

Açılış konuşması yapan Batman Valisi Azmi Çelik, “Kamu ihale mevzuattı ve kamu ihale kanunu ile birlikte getirilen tekalp uygulaması bütün kamu kurumları için son derece önem arz eden bir konudur. Zaman içerisinde meydana gelen bir takım gelişmeler kamu ihale mevzuatına da zorunlu olarak bir takım değişikliler ve yenilikler yapılma ihtiyacını ortaya koydu.” şeklinde konuştu.  

Valinin konuşmasının ardından eğitim verilmeye başlanıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir