• DOLAR 32.827
  • EURO 35.503
  • ALTIN 2511.437
  • ...
Ceylanpınar Devlet Hastanesi yenilendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ceylanpınar Devlet Hastanesiyle ilgili yeni gelişmeleri değerlendiren Op.Dr. Güney Cem Bülbüloğlu, Ceylanpınar Devlet Hastanesinin çevre il ve ilçe hastanelerinden daha başarılı olması için çalıştıklarını ve  hastaların onlarca kilometre yol gitmesine gerek kalmadan hastanede en güzel şekilde tedavi edilebileceğini söyledi.

Ceylanpınar Devlet Hastanesinde  yapılan yeni çalışmalar hakkında bilgi veren Dr. Bülbüloğlu, “1994 yılında hizmete giren Ceylanpınar devlet hastanemiz, şu anda 60 yatağıyla 23 uzman hekim,  4 pratisyen hekim,  4 diş hekimi,  60 sağlık personeli ve 85 tane yardımcı sağlık personeliyle, sağlık hizmeti vermektedir. Ameliyathanemiz  yeni hizmete girmiş olup, bir çok ameliyat, hastanemizde yapılmaktadır.  Hastanemizde kapalı sistem ameliyatı olarak bilinen laparoskopik  ameliyatlar da başarılı bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.  Fizik tedavi,  dermatoloji ve psikiyatri gibi birçok il ve ilçede olmayan uzman hekimler, Ceylanpınar’da hizmet vermekte ve hasta vatandaşlarımız aynı günde randevu alarak muayene edilmektedir. Hastanemizin yatakları tamamen yenilenmiş olup, 3 bölge destekli yataklar seçilerek yatan hastalarımıza daha iyi hizmet verilmektedir. 4 diş hekimimizle birlikte diş protezlerine de başlanmış olup, halkımızın buradan 50 kilometre yol gitmelerinin önüne geçilmiştir.” dedi.

Hastanede Fizik Tedavi ünitesinin de  açılacağını belirten Dr. Bülbüloğlu, “Yakın zamanda yeni açılacak Fizik Tedavi ünitemiz sayesinde  de buradaki fizik tedaviye ihtiyacı olan felçli hastalarımız,  150 kilometre yolu gitmelerine gerek kalmayacaktır.  Radyoloji ünitemizde, 2 radyoloji uzmanımızla,  tomografi ve ultrason işlerimizi aynı güne randevu verip ertesi gün de sonuçları alacak şekilde Urfa bölgesindeki en kısa sürede raporlama imkanına  sahiptir. Sağlık Bakanlarımızla iş birliği içerisinde, Ceylanpınar halkına daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımız devam edecektir.” İfadelerini kullandı.  (Mustafa Kaynak – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir