• DOLAR 32.331
  • EURO 35.068
  • ALTIN 2296.439
  • ...
“Peygambere yapılan hakaret İslam âlemine yapılmıştır”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR İdil İlçe Başkanı Mehmet Hamit Ersoy, Fransızların Peygamber Efendimize yaptığı hakaretleri kınayarak, Müslümanların birlik beraberlik içinde Peygambere sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Ersoy, “Kâfirlerin başka bir işi kalmadı mı ki, Allah`ın âlemlere rahmet olarak gönderdiği bir Peygambere hakaret ediyorlar. Bütün Müslümanların birlik beraberlik içinde Peygambere sahip çıkması gerekiyor. Batı`nın yapmış olduğu hakaret ve saldırılarına karşı, Müslümanların kendi hakikatlerine sahip çıkması gerekiyor.” dedi.

“Afrika`nın ve diğer uzak doğu ülkelerin çoğunda Müslümanlar diri diri yakılıyor”

Batının dün ve bugün yapmış olduğu katliamlara dikkat çeken Ersoy, “Geçmişte Cezayir`de binlerce Müslümanı katlettiler. Bugün de katliamlarına devam ediyorlar. Afrika`nın ve diğer uzak doğu ülkelerin çoğunda Müslümanlar diri diri yakılıyor. Hatta mezarları kendi elleriyle kazdırılıp ve konuşmalarına dahi izin verilmeden öldürülüyorlar ama hiç kimse sesini çıkarmıyor. Baskılarını bir şekille Müslümanların üzerinde devam etmek istiyorlar, onun için de türlü türlü oyunlar sergiliyorlar.” şeklinde konuştu.

Ersoy, yapılan hakaretleri tekrar tekrar lanetlediklerini dile getirdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir