• DOLAR 32.375
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2325.764
  • ...
Peygamber Sevdalılarının basın açıklaması sabote edilmeye çalışıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep Koordinatörlüğü tarafından yapılan kitlesel basın açıklaması, açıklamanın yapılacağı alanda bulunan cihazlara takılan anti casus (ses engelleme) aleti ile sabote edilmeye çalışıldı.

Basın açıklamasının yapıldığı alanda sık sık cihazın arıza vermesini fark eden platform yetkilileri, basın açıklamasının sonunda yaptıkları kontrolde ses cihazlarında, henüz kim tarafından yerleştirildiği bilinmeyen anti casus (ses engelleme) cihazı takıldığını fark ettiler. Platform yetkilileri yaşanan ses sorunun bu engellemeden kaynaklandığını belirttiler.

“Yerli Charlieler, Peygamber Efendimize yapılan hakareti kınamayı sabote etmeye çalıştılar”

Platform yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Bizler Charlie Hebdo dergisinin, ifade özgürlüğü adı altında Peygamber Efendimize ve İslam`ın kutsal değerlerine hakaret dolu karikatürler çizmesini kabul etmediğimizi haykırmak ve kınamak için bir basın açıklaması yaptık. Basın açıklamasının yapıldığı ve Kur`an-ı Kerim`in okunduğu esnada sık sık kesilen sesten rahatsız olduk ve acaba bir arıza mı var diye cihazımızı kontrol ettik. Kurduğumuz cihazlarımıza anti casus (ses engelleme) takıldığını fark ettik. Bu şekilde gördük ki ülkemizin yerli Charlieleri, bize anamızdan ve babamızdan hatta canımızdan daha sevimli olan Peygamber Efendimize yapılan hakareti kınamayı sabote etmeye çalışmışlar.” denildi.

“Hiç kimse bizden Peygamberimize yapılan bu çirkin hakaret karşısında sessiz kalmamızı beklemesin”

Yapılan tüm provokasyon ve sabote girişimlerinin kendilerini Allah ve Resulü`nün yolundan döndüremeyeceğinin vurgulandığı açıklamada, “Kim ne türlü girişimde bulunursa bulunsun, hiç kimse bizi Hz. Muhammed sevgisinin etrafında toplanmayı engelleyemez. Hele hele hiç kimse bizden Peygamberimize yapılan bu çirkin hakaret karşısında sessiz kalmamızı beklemesin. Bu tür girişimlerde bulunanlar hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır.” ifadeleri kullanıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir