• DOLAR 32.368
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.452
  • ...
Mardin Feshane`ye taşınıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Tanıtım Günleri etkinliği Mardin Valiliği`nin yanı sıra Kaymakamlıklar, Belediyeler, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası, Mardin Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği, Mardin Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, Halk Eğitim Merkezleri, Çatom`lar, bazı sivil toplum kuruluşları ve farklı kesimlerden esnafın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Ziyaretçiler, Mardin`in damak tatları, ev yapımı ürünler ve çeşitli el ürünlerinin de aralarında bulunduğu farklı birçok lezzeti bir arada görerek Mardin nostaljisi yapma fırsatını bulacak.

56.000 metrekare alan üzerine kurulu bulunan Feshane, İstanbul Haliç kıyısında uluslararası her türlü fuar, organizasyon, konser, sergi ve kültür etkinlikleri yapılabilen bir mekândır.

Haliç`e açılan kendine özel bir İskelesi de bulunan Feshane, yeşil alanlarla desteklenmiş tarihi yapısıyla Haliç`e ayrı bir renk katmaktadır.

Feshane`de düzenlenecek Mardin Tanıtım Günleri etkinliği Mardin Valiliği, Mardin Dernekler Federasyonu (MARFED) ve Mardin Eğitim Vakfı (MAREV) işbirliği ve destekleriyle gerçekleştirilecek. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir