• DOLAR 32.355
  • EURO 35.633
  • ALTIN 2323.136
  • ...
Kızıltepe`de yeni hükümet binası yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Kızıltepe Kaymakamlık binasında, daire amirleriyle değerlendirme toplantısı yapan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, ilçeye bu yıl içerisinde yeni hükümet binasının yapılacağını söyledi.

Yapılan toplantı hakkında gazetecilere bir açıklama yapan Kaymakam Ermiş, "Kurum amirlerimizle, 2014 yılı değerlendirmesi ve 2015 yılı için yapılabilecek işler konusunda bir toplantı düzenledik. Vatandaşlarımıza birinci sınıf hizmet götürmenin önemini vurguladık. Vatandaşımızın memnuniyeti konusunu, belki önümüzdeki dönemde anket uygulamasıyla kurumlarda memnuniyeti ölçülebileceği konusunda bilgilendirdik. Çalışma kuralları, mesai saatleri, dairede vatandaşlarımıza, engellilerimize yönelik alınan tedbirlerin değerlendirmesi gibi konuları ele alıyoruz.” dedi.

İlçedeki yatırım konularını da değerlendireceklerini ifade eden Ermiş, “İnşallah 2015 yılı Kızıltepe ilçemiz için daha güzel hizmetlerin yapıldığı bir yıl olur. Bu yıl hükümet konağı da yapılacak. Yeni hükümet konağı kurulduğu zaman kurumlarımız bir araya gelecek. Vatandaşa tek elden hizmet götürülmesi konusunda bir avantaj sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir