• DOLAR 32.518
  • EURO 34.586
  • ALTIN 2492.38
  • ...
`Batı, milyonlarca Müslüman katledilirken neredeydi?`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saadet Partisi Batman Divan Toplantı`nda söz alan partinin İl Başkanı Mehmet Fırat, Fransa`da 12 kişinin ölümüyle ayaklanan batının çiftçe standardına tepki gösterdi. Fırat, “Fransa`nın Paris kentinde tertiplenen ve sözüm ona terör olaylarını protesto etmek maksadı ile dünyayı ayağa kaldıranlar, aslında İslam`a olan kinlerini bir kez daha kusmuşlardır.” dedi.

“Batının çifte standartlarını kabul etmemiz mümkün değildir.” ifadelerini kullanan Fırat sözlerini şöyle sürdürdü: “10 yıldır İslam coğrafyasında milyonlarca Müslüman katlediliyor. Her gün Irak ve Suriye`de yaklaşık 100 insan can veriyor. 30 yıldır terör olaylarına Türkiye 50 bin genç feda etti. Filistin`de yıllardır katil İsrail binlerce Filistinliyi acımadan öldürüyor. Afganistan`da, Mısır`da, Libya`da ve Cezayir`de binlerce Müslüman katledilirken nerede idi bu batı?”

Türkiye hükümetini de eleştiren Fırat, “Türkiye Başbakanın Fransa`daki eylemde en büyük terörist İsrail Başbakanı ve batı liderleri ile kol kola yürümesini büyük bir ibretle ve üzüntü ile izledik. Kâinatın efendisi, rahmet peygamberine yapılan hakarete karşı, ‘Meydanı onlara bırakmayacağız` gibi anlamsız sözlerle bu yürüyüşe katılmak İslam âlemine yapılan en büyük zulüm ve hakarettir. Bir yandan ‘Peygamberimize asla kötü söz söyletmeyiz` diyeceksin, öte yandan bu fiili işleyenlerin eylemine katılacaksın, bunu anlamak mümkün değildir. Şefkat ve Rahmet Peygamberine (sav) dil uzatan, hakaret eden zalimleri şiddetle ve nefretle lanetliyoruz” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir