• DOLAR 32.331
  • EURO 35.068
  • ALTIN 2296.439
  • ...
Uyuşturucu kullanan genç ölü bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre, Merkez Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi`nde bulunan Nur Sultan Cami`nin temizlikçisi, sabah saatlerinde camiye gelerek tuvaletlerin temizliğini yapmaya başladı. Tuvaletlerden bir tanesinin kapısının kilitli olduğunu gören görevli, içeride birilerinin olabileceğini düşünerek kapıyı çaldı. İçeriden ses çıkmaması üzerine, üst taraftan tuvaletin içerisine bakan görevli, hareketsiz yatan birini gördü.

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polisin yaptığı ilk incelemede, cesedin iki çocuk babası B.A`ya (30)  ait olduğu belirlendi. Cesedin yanında uyuşturucuda kullanılan enjekte bulunurken olay, B.A`nın yakınlarına haber verildi.

Olay yerine gelen B.A`nın ağabeyi de cesedin kardeşine ait olduğunu teşhis etti. Kardeşinin cesedini gören ve gözyaşlarına hâkim olamayan N.A, "Kardeşim, 24 saat geçmeden beni arardı. Aramayınca başına bir iş geldiğini anladım. Sabaha kadar kendisini aradık ve bulamadık. Ben bunu 10 gün önce hastaneden çıkardım. Bu çocuğun hiçbir şeyi yoktu. Bu çocuğa bunu zorla içirdiler. Bu yapanların hepsini tanıyorum" dedi.

Daha sonra olay yerine gelen B.A`nın annesi, babası ve eşi sinir krizleri geçirdi. Yakınlarına olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. B.A`nın cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. (Osman Öksüz- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir